Manuskriptvejledning

Er du ikke helt der endnu, hvor du har et færdigt manuskript klar til at sende til forlag? Og går du rundt med en forfatterdrøm, eller er du allerede forfatter, men har intet forlag? Har du skrevet et værk, som du ønsker et sæt friske øjne på? Har du en masse tekster liggende i skuffen, som lige mangler det sidste? Eller savner du blot sparring til et skriveprojekt?

Så har du mulighed for at booke en af redaktørerne fra Forlaget EM/litteraturtidsskriftet uDkAnt. Afhængig af hvor du er i processen, kan redaktørerne hjælpe. Vi har ekspertise og flere års erfaring i at vejlede og yde redaktørhjælp. 

Vi læser alt fra mindre tekststykker til færdige romaner. Det foregår uden binding, så du har som forfatter frit valg af forlag efterfølgende. Et forløb hos os er derfor ikke en lig med en forlagskontrakt hos os. For at gøre brug af denne mulighed skal manus vurderes til at have litterært potentiale.

Vi tilbyder bl.a. følgende:

  • Ti timer arbejde med dit manuskript.
  • Manuskriptvejledning. Detaljeret læsning af dit manuskript med konstruktiv feedback og vejledning ift. dit videre arbejde med indhold og form. 
  • Manuskriptvurdering og følgebrev. Er dit manuskript klar til at sende til forlag?  
  • Mentorforløb med en kontrakt på løbende redaktørhjælp over en periode, du bestemmer.
  • Korrekturlæsning. 
  • Betalæsning. En overordnet læsning af indhold og forståelse. 

Pris 6.000,- inklusive moms (tidsforbrug ud over de ti timer faktureres pr. begyndt time á 500 kr. i timen)

Du er meget velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak.

Du kan henvende dig direkte til forlaget, eller stile din henvendelse direkte til en af redaktørerne som du finder under redaktionen.