Replayed

299,00 kr.

 

Forfatter: Lars Ole Nielsen

Billedkunstner: Cecilie Nyman

ISBN: 978-87-92043-55-9

Sider: 200

Udkom 5. april 2024

Digte og billedkunst

Kategori:

Beskrivelse

Digt og billedsamling der handler om at bevæge sig fra livets mørke til lyset, ind i nye erkendelser. Det begynder med et skub, at man kommer ud af sine koordinater og mister sit kompas. Den rejse, man troede man var på, ændres pludselig. Det handler ikke kun om at finde ud af, hvor man er, men også om at kæmpe sig hjem, tilbage og forlige sig med det mørke, der er i en. 

Replayed bevæger sig gennem 50 års popmusik, der nyfortolkes, og billederne taler både med og imod digtene, skaber deres egen bevægelse, der samler sig til en hel oplevelse. Sproget ses som et rejseværktøj, der med popsange, erindringsglimt og erkendelser skaber et hjem.

Lars Ole Nielsen (f. 1962), tidligere fotograf i 30 år, debuterede i 2020 med digtsamlingen Du har tid og fulgte op i 2021 med Der vokser en skygge i mig.

Cecilie Nyman (f. 1970), billedkunstner siden 1998, har fokuseret på det ekspressive maleri og senere tilføjet portrættet til sit kunstneriske virke efter en finaleplads i en portrætmaler-udsendelse på tv. Hun har været udstillet på steder som Frederiksborg Slot og Ljungbergmuseet i Sverige.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Replayed”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *